Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Makaronīgās vakariņbrokastis

2008. gada 25. marts
Foto: Elīna Kalniņa
Pagatavošana
1 min
1. Sākam ar parodiju par soļanku- Liekam vārīties makaronus un pa to laiku uz pannas apcepam sīpolus, strēmelītēs sagrieztas desiņas un šķiņķi.
2. Sagriežam marinētos gurķīšus.
3. Visu,kas uz pannas liekam katlā ar buljonu un uzvārītajiem makaroniem.
4. Pievienojam garšvielas un marinētos gurķīšus.
5. Brokastu daļa:
6. Der,ja negribās no rīta to pašu,kas ēsts vakariņās..un ja brokastis vairāk ievilkušās pusdienbrokastu apvienojumā.
7. Uz pannas nedaudz apcepam veselus mūsu katra mīļākos cīsiņus un tikpat iemīļotos pelmeņus. Pietiek tikai ar dažiem pelmeņiem un cīsiņiem.
8. Ņemam mūsu parodiju par soļanku un liekam pannā pie jau apceptajiejm pelmeņiem un cīsiņiem. Kā zinām, pēc visiem fizikas likumiem, liekais šķirdums iztvaikos... [šķidrumam nemaz daudz nevajadzētu būt, jo parodijai par soļanku vairāk būtu jāsanāk kā biezzupai]
9. Kad viss smuki uzsildījies, apkaisam turpat visu uz pannas esošo ar sarīvēto sieru.
10. Kad siers izkusis..var sākt ēst :D
Uz augšu