Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Rísu pudinnsh

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 édam karote gí jeb kauseta sviesta
  • 5 cm kanéla standzina
  • ¾ tases(175g) brúná cukura
  • 2 /3 tases(115g) rupji maltu rísu
  • 1.2 l piena
  • 1 tejkarote malta kardamona
  • 50 g rozínes bez kauliniem
  • 25 g mandelu shkélíshu
  • ½ tejkarotes svaigi malta muskatrieksta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. katliná izkausé gí un cep kaneli ar cukuru.cep lídz cukurs sák párvérsties karamelé.Tajá brídí nekavéjoties samazina uguni.
  2. Pievieno rísus un pusi no piena daudzuma.Nepártraukti maisot uzkrsé lídz váríshanás temperatúrai.Samazina uguni un biezhi apmaisot vára lídz rísi ir gatavi.
  3. Pievieno atlikusho pienu,kardamonu,rozínes,mandeles un vára,maisot lai rísi nepievárítos.Kad maisíjums sabiezéjis pasniedz karstuvai aukstu,párkaisítu ar muskatriekstu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas