Jogurtalus

Sastāvdaļas

  • ½ l gaišā alus
  • 600 -700g vājpiena jogurta
  • 1 ēdk cukura
  • 1 citrons
  • 4 ēdk brūkleņu
  • Ievārījums

Pagatavošana

1 min.
  1. Mikserī sakuļ alu,jogurtu, cukuru un ½ citrona sulu. Iepilda 4 augstās glāzēs, bet otru citrona pusi sagriež četrās ripiņās ( galu nogriež). Katrai glāzei uzliek pa vienai citrona ripiņai, rotā ar brūkleņu ievārījumu, pasniedz ledaini aukstu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi