Krēms ar skābeniem augļiem

4 1

Sastāvdaļas

  • Augļi
  • 1 ābols
  • 1 bumbieris
  • 1 ananāss
  • 4 plūmes
  • 1 ēdamkarote baltā etiķa
  • 50 g jūras sāls
  • 50 g cukura
  • Krēms
  • 4 olu dzeltenumi
  • 100 g cukura
  • 0.1 ml piena
  • 0.3 ml krējuma
  • 1 vaniļas pāksts

Pagatavošana

1 min.
  1. Augļi: Notīriet un sagrieziet augļus šķēlītēs. Ievietojiet traukā, pievienojiet sāli, cukuru, etiķi. Turiet vēsā vietā 1 nedēļu. Pievienojiet cukuru pēc garšas, ja nepieciešams un pasniedziet ar ļoti saldu desertu.
  2. Krēms: Uzkarsē, vienā traukā sajaucot, pienu, krējumu, cukuru un vaniļu. Pieliek klāt olas dzeltenumu un sakuļ visu. Iegūto masu karsē līdz 120°C iepriekš uzkarsētā krāsnī un cep 1 h.
  3. Apkaisa ar uz pannas apbrūnināto cukuru un garnē ar saldskābiem augļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti