Krēms ar skābeniem augļiem

Sastāvdaļas

  • Augļi
  • 1 ābols
  • 1 bumbieris
  • 1 ananāss
  • 4 plūmes
  • 1 ēdamkarote baltā etiķa
  • 50 g jūras sāls
  • 50 g cukura
  • Krēms
  • 4 olu dzeltenumi
  • 100 g cukura
  • 0.1 ml piena
  • 0.3 ml krējuma
  • 1 vaniļas pāksts

Pagatavošana

1 min.
  1. Augļi: Notīriet un sagrieziet augļus šķēlītēs. Ievietojiet traukā, pievienojiet sāli, cukuru, etiķi. Turiet vēsā vietā 1 nedēļu. Pievienojiet cukuru pēc garšas, ja nepieciešams un pasniedziet ar ļoti saldu desertu.
  2. Krēms: Uzkarsē, vienā traukā sajaucot, pienu, krējumu, cukuru un vaniļu. Pieliek klāt olas dzeltenumu un sakuļ visu. Iegūto masu karsē līdz 120°C iepriekš uzkarsētā krāsnī un cep 1 h.
  3. Apkaisa ar uz pannas apbrūnināto cukuru un garnē ar saldskābiem augļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi