Sālsūdenī pavāra puķkāposta rozetītes. Vāra tā, lai ir mīksts, bet nejūk ārā.
Olas sakuļ kopā ar sasmalcinātiem ķiplokiem un dillēm.
Kārtīgi sakarsē eļļupannā, katru rozetīti kārtīgi izmērcē olā un liek cepties līdz ola kļūst zeltaina.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
1 neliels puķkāposts
1-2 olas
Ķiploki pēc patikas
Dilles
Sāls
Ūdens
-->
Pagatavošana
20 min.20 min.
Sālsūdenī pavāra puķkāposta rozetītes. Vāra tā, lai ir mīksts, bet nejūk ārā.
Olas sakuļ kopā ar sasmalcinātiem ķiplokiem un dillēm.
Kārtīgi sakarsē eļļupannā, katru rozetīti kārtīgi izmērcē olā un liek cepties līdz ola kļūst zeltaina.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri