Mazie zaķīši

2008. gada 17. februāris
Foto: Maija Strode
Pagatavošana
30 min
1. Burkānu novāra.
2. Ģaļu un sīpolu sagriež gabaliņos. Pēc tam ar rokas blenderi gaļu un sīpolus sakapā .
3. Blendera jaudai jabūt vismaz 600 W un gaļai bez cīpslām un kauliem.
4. Samīca viendabīgā masā gaļu, sīpolus, sāli, rīvmaizi, krējumu, olas un ļauj uzbriezt 30 min.
5. Burkānu sarīvē un sajauc ar muskatriekstu.
6. No gaļas masas veido mazus kukulīšus, iekšā liekot burkānus. T
7. Tos kārto uz cepešpannas un cep cepškrāsnī gaiši brūnus – aptuveni 30 min 200°C.
8. Var izmantot gan kā silto ēdienu, gan kā auksto uzkodu.
9. Labu apetīti!
Uz augšu