Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Vieglais ābolu kēks

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg āboli
  • 200 ml cukurs
  • 5 olas
  • 700 ml milti
  • 1 paciņa cepamais pulveris
  • 1 ēdk. rums
  • 3 ēdk. jāņogu sulas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizo ābolus un sagriež šķēlēs. Saputo olas ar cukuru. Miltus sajauc ar ar cepamo pulveri. Sajauc olu masu un miltus. Pievieno rumu un jāņogu sulu. Iecilā ābolus. Ietauko veidni ar caurumu vidū un ieliek masu. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 180°C aptuveni 40 min. Gatavību pārbauda ar irbulīti. Gatavu izgāž uz šķīvja un pārkaisa ar rīvētu melno šokolādi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas