Vasaras sacepums

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 250 g kartupeļu
  • 250 g burkānu
  • 1 glāze sasmalcinātu puravu
  • 200 g Briseles kāpostu
  • 50 g sviesta
  • 1 -2 ķiploka daiviņas
  • Sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kartupeļus un burkānus notīra un sarīvē uz sakņu rīves. Katliņā izkausē sviestu, piespiež ķiploku sulu, pievieno puravus un visu sviestā apcep. Pasautē 5 minūtes, liek uz cepamās plates, nolīdzina un cep cepeškrāsnī nepilnu stundu. Pa to laiku sālsūdenī novāra Briseles kāpostus, nokāš, labi notecina un rotā ar tiem gatavo sacepumu.
  2. Pasniedzot galdā, var rotāt ar skābu krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi