Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vasaras sacepums

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g kartupeļu
  • 250 g burkānu
  • 1 glāze sasmalcinātu puravu
  • 200 g Briseles kāpostu
  • 50 g sviesta
  • 1 -2 ķiploka daiviņas
  • Sāls un pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kartupeļus un burkānus notīra un sarīvē uz sakņu rīves. Katliņā izkausē sviestu, piespiež ķiploku sulu, pievieno puravus un visu sviestā apcep. Pasautē 5 minūtes, liek uz cepamās plates, nolīdzina un cep cepeškrāsnī nepilnu stundu. Pa to laiku sālsūdenī novāra Briseles kāpostus, nokāš, labi notecina un rotā ar tiem gatavo sacepumu.
  2. Pasniedzot galdā, var rotāt ar skābu krējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas