Zirņu bumbiņas

Sastāvdaļas

  • 400 g pelēko zirņu
  • 200 g kartupeļu
  • 50 g kūpināta speķa
  • 1 sīpols
  • 50 g kaņepju
  • Sāls

Pagatavošana

50 min.
  1. Zirņus novāra mīkstus, kartrupeļus nomizo un arī novāra. Kaņepes vispirms apgrauzdē uz karstas pannas, pēc tam samaļ kafijas dzirnaviņās vai vairākas reizes izmaļ caur gaļas maļamo mašīnu. Tūdaļ pievieno sīki sagrieztu, ar sīpoliem saceptu speķi, sasmalcinātas kaņepes un samaisa. Veido pikas, kārto uz šķīvja un pasniedz ar rūgušpienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi