Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zirņu bumbiņas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g pelēko zirņu
  • 200 g kartupeļu
  • 50 g kūpināta speķa
  • 1 sīpols
  • 50 g kaņepju
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Zirņus novāra mīkstus, kartrupeļus nomizo un arī novāra. Kaņepes vispirms apgrauzdē uz karstas pannas, pēc tam samaļ kafijas dzirnaviņās vai vairākas reizes izmaļ caur gaļas maļamo mašīnu. Tūdaļ pievieno sīki sagrieztu, ar sīpoliem saceptu speķi, sasmalcinātas kaņepes un samaisa. Veido pikas, kārto uz šķīvja un pasniedz ar rūgušpienu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA