Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ātrā šokolādes kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa cepumi (selgas)
  • 1 tāfelīte melnās šokolādes ap. 180-200 gr
  • Sviests 170 grami
  • Pāris karotes medus (bet nav obligāti)
  • Rozīnes, aprikozes, rieksti - pēc gaumes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Rozīnes, aprikozes noskalo un aplej ar ūdeni, lai izmirkst.
  2. Cepumus ar blenderi sasmalcina sīkos gabaliņos (ja nav bledera tad ātri to var izdarīt ieberot cepumus bļodā un sastampājot ar kartupeļu stampinju).
  3. Katliņā izkausē sviestu un gabaliņos salauztu šokolādi. Var pievienot kādu karoti medus, ja gribas, lai ir saldāka.
  4. Visas sastāvdaļas sajauc kopā, var pievienot riekstus (visgaršīgākie ir Indijas). Tad lej īetaukotā formā (vai arii formu izklāj ar folliju) un ieliek ledusskapī uz pāris stundām. (nepacietīgākie var likt saldētavā uz īsāku laika sprīdi)
  5. Kūka ļoti garda! Mazliet līdzīga saldajai brunetei, tomēr šī man garšo labāk.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA