Ātrā šokolādes kūka

2008. gada 11. februāris
Foto: ash
Pagatavošana
15 min
1. Rozīnes, aprikozes noskalo un aplej ar ūdeni, lai izmirkst.
2. Cepumus ar blenderi sasmalcina sīkos gabaliņos (ja nav bledera tad ātri to var izdarīt ieberot cepumus bļodā un sastampājot ar kartupeļu stampinju).
3. Katliņā izkausē sviestu un gabaliņos salauztu šokolādi. Var pievienot kādu karoti medus, ja gribas, lai ir saldāka.
4. Visas sastāvdaļas sajauc kopā, var pievienot riekstus (visgaršīgākie ir Indijas). Tad lej īetaukotā formā (vai arii formu izklāj ar folliju) un ieliek ledusskapī uz pāris stundām. (nepacietīgākie var likt saldētavā uz īsāku laika sprīdi)
5. Kūka ļoti garda! Mazliet līdzīga saldajai brunetei, tomēr šī man garšo labāk.
Uz augšu