Kapučīno torte

2008. gada 11. februāris
Foto: inga
Pagatavošana
1 min
1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem pēc celsija. Ietaukot ruletes veidni (33x23 cm) un izklāj ar cepamo papīru.
2. Puto olu baltumus, līdz veidojas mīkstas putu galotnītes. Pamazām pievieno 60g pūdercukura un turpina putot, līdz izveidojas stingras putas.
3. Sakuļ olas dzeltenumus viendabīgā biezā masā, tad pieliek 60g pūdercukura un kakao pulveri. Ar metāla karoti iecilā masā olu baltumu trijos paņēmienos.
4. Iepilda maisījumu veidnē un nolīdzina. Cep 15 minūtes vai tik ilgi līdz pieskaroties cepums ir atsperīgs. Izgāž uz tīra trauku dvieļa, kas pārkaisīts ar kakao. Noņem cepamo papīru un noliek atdzist.
5. Saputo mīkstās putās saldo krējumu. Atlikušo cukuru iekuļ mīkstajā biezpiena masā. Pievieno sarīvētu šokolādi, tad iecilā putukrējumu.
6. Pildījumu atdzesē.
7. Sagriež cepumu trīs vienādās pl;aksnēs. Ar asu nazi nolīdzina maliņas.
Uz augšu