Saldas auzu parslas

Sastāvdaļas

  • Vajadzigs
  • Auzu parslas
  • Cukurs
  • Putukrejums
  • Nekas daudz bet tommer iznak loti garsigi :)

Pagatavošana

10 min.
  1. japanem auzu parslas un jacepj uz panas apmeram tik ilgi kamers paliek brunganas nedzaudz :) japievieno cukurs un putukrejums un gatas pilniba gatavs pasniekt uz galda labu apetiti un noteikti izmegini ari tu :)

Komentāri

Klāvs 2012. gada 14. janvāris 12:39
Obligāti ir jāpasniedz uz galda? zem galda nedrīkst?
Žanete 2010. gada 27. oktobris 16:48
Neko nesapratu...daudzumi nav uzrādīti un teksts nesaprotams

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi