Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Tiramisu mūsu mājas gaumē

2008. gada 9. februāris
Foto: Svetlana
Pagatavošana
60 min
1. Izvāra kafiju, atdzesē un pievieno brendiju vai rumu.
2. Atdala olas baltumu no dzeltenuma.
3. Baltumus ieliek leduskapsī. Olu dzletenumus saputo ar pūdercukuru,
4. Pieveno sieru un turpina putot.
5. No ledusskapja paņem 3 olu baltumus un saputo stingrās putās.
6. Ar mikseri iejauc olu baltumus siera masā.
7. Cepumus apmerce kafijas ruma masā, dara uzmanīgi jo cepumi var izjukt.
8. Cepumus kārto traukā, virsu liek krēma masu.
9. Karto vairakās kartās. PĒDĒJAI jābūt krēma masai, bagātīgi pārkaisa ar kakao pulveri,
10. Tiramisu liek ledusskapī uz 4 stundām.
11. Lai labi garšo!
Uz augšu