Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena kūka ar persikiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 34 gl.miltu
  • 2 ēd.kar.cukura
  • 75 gr.sviesta
  • 1 gab. ola
  • 2 ēd.k.krējuma
  • Citrona miziņa
  • šķipsniņa sodas
  • Sāls
  • Sastāvdaļas krēmam
  • 400 gr.biezpiena
  • 34 gl.cukura
  • 1 ēd.k.citronsulas vai
  • Ēd.k.apelsīna sulas
  • 250 gr.konservētu persiku
  • 0.5 gl. piena
  • 3 tēj.k.želatīna
  • 3 ēd.k.ūdens
  • 200 g.salda krejuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Margarinu saputo ar cukuru.Pievieno olu citronmiz.,turpina putot.Tad pievieno krējumu,sāls un miltus sajauktus ar sodu.
  2. Iegūto masu liek apaļā kūku formā ,kur izklāta ar sviestpapīru.Cep 200-220grados kamēr paliek zeltaini brūna.Ņem ārā ,atdzesē.
  3. krems.
  4. Biezpienu samaisa ar pienu.Pievieno cukuru,citrona miz.,puto.Tad pievieno augļus ,želatinu.Pašas beigas iecilā saputotu putkrejumu.Lej uz atdzisušās plāksnes. Liek leduskapī uz vairākām stundām saželēt.
  5. Rotā ar persikiem putkrejumu. labu apetīti!!!!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gurķi korejiešu gaumē

Gurķi korejiešu gaumē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas