Gaisīgie olu salāti ar sieru un āboliem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 vārītas olas
  • 300 g rīvēta siera
  • 2 saldskābi āboli
  • 2 sīpoli
  • 1 paciņa majonēzes
  • 100 g skāba krējuma

Pagatavošana

20 min.
  1. Nomizo un smalki sagriež sīpolus.
  2. Majonēzi sajauc ar skābo krējumu, pieber sāli.
  3. Salātu trauku iemērē ar krējuma un majonēzes maisījumu, ieber kārtiņu sīpolu, tiem uzrīvē olu, pārlej ar mērci, uzrīvē kārtiņu ābolu, uzkaisa vai uzrīvē sieru, pārlej ar mērci. Tā turpina līdz trauks pilns. Nobeidz ar olu kārtiņu, izdekorē, ļauj ievilkties. Pasniedzot cenšas paņemt visas kārtas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi