Liellopa cepetis konjaka mērcē ar dzērvenēm

Sastāvdaļas

  • Sastāvdaļas (4 personām)
  • 1 kg liellopa gaļas
  • 2 ēd. kar. sagrieztu šalotes sīpolu
  • 3 tējkar. konjaka
  • 15 ml sarkanvīna
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 tējkar. tomātu pastas
  • 200 g sviesta + 20g
  • 1 tējkar. dzērveņu
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

3 min.
  1. Pagatavošana:
  2. Izkausē 20 g sviesta un brīdi sautē tajā šalotes sīpolus.
  3. Pievienot sarkanvīnu un ļaut šķidrumam pavārīties.
  4. Pievienot olas dzeltenumu, tomātu pastu, 200g sviesta, sāli piparus.
  5. Maisot šķidrumu, pievienot konjaku un dzērvenes.
  6. Kad cepetis gatavs, sagriezt to un pārliet ar karstu mērci.
  7. Piedevas: kartupeļu kroketes

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi