Liellopa cepetis konjaka mērcē ar dzērvenēm

5 1

Sastāvdaļas

  • Sastāvdaļas (4 personām)
  • 1 kg liellopa gaļas
  • 2 ēd. kar. sagrieztu šalotes sīpolu
  • 3 tējkar. konjaka
  • 15 ml sarkanvīna
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 tējkar. tomātu pastas
  • 200 g sviesta + 20g
  • 1 tējkar. dzērveņu
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

3 min.
  1. Pagatavošana:
  2. Izkausē 20 g sviesta un brīdi sautē tajā šalotes sīpolus.
  3. Pievienot sarkanvīnu un ļaut šķidrumam pavārīties.
  4. Pievienot olas dzeltenumu, tomātu pastu, 200g sviesta, sāli piparus.
  5. Maisot šķidrumu, pievienot konjaku un dzērvenes.
  6. Kad cepetis gatavs, sagriezt to un pārliet ar karstu mērci.
  7. Piedevas: kartupeļu kroketes

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni