Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopa cepetis konjaka mērcē ar dzērvenēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Sastāvdaļas (4 personām)
  • 1 kg liellopa gaļas
  • 2 ēd. kar. sagrieztu šalotes sīpolu
  • 3 tējkar. konjaka
  • 15 ml sarkanvīna
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 tējkar. tomātu pastas
  • 200 g sviesta + 20g
  • 1 tējkar. dzērveņu
  • Sāls, pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

3 min.
  1. Pagatavošana:
  2. Izkausē 20 g sviesta un brīdi sautē tajā šalotes sīpolus.
  3. Pievienot sarkanvīnu un ļaut šķidrumam pavārīties.
  4. Pievienot olas dzeltenumu, tomātu pastu, 200g sviesta, sāli piparus.
  5. Maisot šķidrumu, pievienot konjaku un dzērvenes.
  6. Kad cepetis gatavs, sagriezt to un pārliet ar karstu mērci.
  7. Piedevas: kartupeļu kroketes
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA