Kāposti ar sieru

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Kāpostgalviņa ½
  • Olīveļļa 3 ēd.kar
  • Citrona sula 1.ēd.kar
  • Sinepes (pustējkarote)
  • Pesto (1 ēd.kar.)
  • Parmas (vai līdzīgs) cietais siers (līdz 100 g)
  • Sāls

Pagatavošana

17 min.
  1. Kāpostgalviņu sagriež smalkās, trauslās strēmelītēs.
  2. Smalki sagriež vai sarīvē sieru, pievieno kāpostiem.
  3. No eļļas, citrona sulas, sinepēm un sāls, visu samaisot, pagatavo salātu mērci.
  4. Ar mērci aplej kāpostus un sieru, pievieno pesto, visu samaisa, patur kādas 5 min., lai garšas satiekas.
  5. Gatavs.
  6. Neveģetāram variantam var pievienot sagrieztas vārītas olas.
  7. Līdzīgi var pagatavot arī gurķus, tomātus vai lapu salātus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi