Liellopu gaļa sīpolu mērcē

Sastāvdaļas

  • 4 lielopu filejas
  • 8 plānas speķa šķēlītes
  • 200 g mazu sīpoliņu
  • 2 ēd.k. augļu eļļas
  • 4 ēd.k. portvīna vai sarkanvīna
  • Sāls
  • Pipari
  • Krūzīte buljona

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļas šķēles izdauza, ietin divās speķa šķēlītēs un ruletītes pārtin ar diegu. Pannā uzkarsē eļļu un ruletītes labi apcep vismaz 4 minūtes. Pēc tam pievieno četrās daļās sagrieztus sīpoliņus. Pēc brīža gaļu no pannas noņem un noliek siltumā. Sīpoliem pievieno buljonu, vīnu un garšvielas. Uzkarsē un noņem no uguns. Mērci pasniedz kopā ar filejām.
  2. Piedeva - cepti kartupeļi un sulīgi dārzeņu salāti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi