Biezpiena cepumi ar magonēm

Sastāvdaļas

  • Kviešu milti: 1 gl
  • Biezpiens: 200 g
  • Sviests: 200 g
  • Cukurs: ½ gl
  • Magoņu sēklas: 2 ēd.k
  • Rieksti: ½ gl
  • Sāls: pēc garšas

Pagatavošana

35 min.
  1. Iejauciet mīklu - sviestu sakuliet ar biezpienu, pievienojiet sāli un miltus. To izrulējiet plāksnē un sagrieziet rombiņos. Apberiet ar cukuru, riekstiem un magoņu sēklām. Cepiet līdz zeltainam brūnumam.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi