Burkānu kotletītes

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 0.4 Burkāni 0,4 kg
  • Sviests 30 g
  • Manna 50 g
  • Ola 1 gb
  • Skābs krējums 50 g
  • Rīvmaize 30 g
  • Sāls
  • Cukurs
  • Tauki (cepšanai) 50 g (vai eļļa)

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītus burkānus sagriež salmiņos, liek katliņā, pārlej nedaudz ūdens vai piena, pievieno sviestu un sautē, līdz burkāni mīksti. Tad pieber mannu un maisot uzbriedina. Masu atdzesē, pieliek sakultu olu, skābu krējumu, sāli, cukuru, samaisa, veido kotletes. Apviļā rīvmaizā un cep taukos no abām pusēm brūnas. Pasniedz ar skābu krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi