Zirņu - sakņu biezzupa

3 1
Zirņu - sakņu biezzupa
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s sķelto zirņu
  • 3 kartupeļi
  • 1-2 vidēji burkāni
  • 100 g žāvētas gaļas
  • 15 g diļļu
  • Sāls
  • Lauru lapa
  • Ūdens

Pagatavošana

300 min.
  1. Glāzi zirņu noskalo un iemērc uz 4 stundām ūdenī.
  2. Tad tos ieber verdošā ūdenī pieliek sāli. Vārīšnās laikā nosmeļ putas. Vāra kādas 20 minūtes.
  3. Tad pievieno sarīvētu burkānu un gabaliņos sagrieztus kartupeļus. Pieliek lauru lapu, sāli.
  4. Kamēr dārzeņi vārās, apcep mazos gabaliņos sagrieztu gaļu.
  5. Kad dārzeņi visi mīksti, lej bļodiņā, viducī ieber mazliet gaļas un pārber ar svaigām dillēm.

    Lai labi garšo!
    Kad dārzeņi visi mīksti, lej bļodiņā, viducī ieber mazliet g...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas