Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Zirņu - sakņu biezzupa

Zirņu - sakņu biezzupa

FOTO: Depositphotos.com

Šķeltie zirnīši ar savu vienkāršību pārsteidz. Tie ir ekonomiski, bet sātīgi un, pareizi pagatavoti, arī ļoti garšīgi!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s šķelto zirņu
  • 3 kartupeļi
  • 1-2 vidēji burkāni
  • 100 g žāvētas gaļas
  • 15 g diļļu
  • Sāls
  • Lauru lapa
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

300 min.
  1. Glāzi zirņu noskalo un iemērc uz 4 stundām ūdenī.
  2. Tad tos ieber verdošā ūdenī pieliek sāli. Vārīšnās laikā nosmeļ putas. Vāra kādas 20 minūtes.
  3. Tad pievieno sarīvētu burkānu un gabaliņos sagrieztus kartupeļus. Pieliek lauru lapu, sāli.
  4. Kamēr dārzeņi vārās, apcep mazos gabaliņos sagrieztu gaļu.
  5. Kad dārzeņi visi mīksti, lej bļodiņā, viducī ieber mazliet gaļas un pārber ar svaigām dillēm.

    Lai labi garšo!
    Kad dārzeņi visi mīksti, lej bļodiņā, viducī ieber mazliet g...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas