Vistu akniņu salāti

Sastāvdaļas

  • (1 porcija) 50 gr dažādu veidu salāti
  • 40 gr medus-sinepju mērce
  • 20 gr mizoti apelsīni
  • 20 gr vīnogas bez kauliņiem
  • 40 gr ceptas vistu akniņas
  • Dekorēšanai – divas apelsīnu daiviņas

Pagatavošana

20 min.
  1. Akniņas apcep eļļā, pārkaisa ar sāli, drupinātiem melniem pipariem un kaltētu baziliku.
  2. Uz šķīvja liek saplucinātas salātu lapas, sagrieztus apelsīnus, vīnogas, ceptas akniņas un pārlej ar mērci, kuru gatavo no eļļas, medus, graudu sinepēm un etiķa. Salātus dekorē ar apelsīna daiviņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi