Omletes tītenis

2008. gada 24. janvāris
Foto: Diana Petropula
Pagatavošana
20 min
1. Olas sakuļ ar pienu un sāli, pipariem.
2. Uzlej nedaudz eļļas uz nelielas pannas,cep uz vidējas ugums, līdz apakša ir brūna.
3. Liek ar visu pannu karstā cepeškrāsnī vai grilā, lai nedaudz apceptos virspuse (ļoti prasmīgi pavāri var apgriezt omleti otrādi arī bez grila)
4. Uz omletes vidus daļas liek šķiņķi, tomātu,sieru un atkal liek cepeškrāsnī,lai siers izkustu.
5. Kad siers izkusis, omletes labās un kreisās malas uzloka uz vidus,kur ir pildījums, lai veidotos liels tītenis.
6. Liek uz šķīvja un ēd, ar dakšīņu un nazi griežot pa gabalam no tīteņa.
Uz augšu