Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Citādā šampinjonu mērce

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g šampinjonu
  • 400 g vistas akniņu
  • 0.5 l burciņa tomātu mērces
  • Eļļa cepšanai
  • Lociņš
  • Garšvielas putnu gaļai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež un eļļā 5 minūtes cep aknas (to vietā var izmantot arī sirdis), cepšanas beigās pievienojot garšvielas putnu gaļai. Sagriež un citā pannā apcep šampinjonus. Kad tie gatavi, tos pieliek ceptajām akniņām. Pēc tam pievieno burciņu tomātu mērces (tā var būt gan saldā, gan šašliku, gan jebkura cita) un ūdeni - tik daudz, cik vajadzīgs biezākai mērcei. Ļauj virumam uzvārīties. Beigās pievieno smalki sagrieztus lociņus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas