Bietēs sārtināts lasis

Sastāvdaļas

  • 0.2 lasis
  • 0.3 rīvēta biete
  • 0.1 sāls
  • 0.1 brūnais cukurs
  • 0.02 kaperi
  • 0.05 rupmaize plāni griesta
  • 0.005 zaļumi dekoram
  • 0.05 skābais krējums
  • 0.1 batāte(saldais kartupelis)
  • 0.2 apelsīnu sula
  • Sāls pipari pēc garšas
  • Olīveļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Laša fileju pārklāj ar rīvētu biešu, sāls un cukura maisījumu. ļauj iesālīties 5 stundas.
  2. Rupmaizi sagriež plāni.
  3. Saldo kartupeli cep krāsnī līzd gatavs un tad blenderī sablenderē ar apelsīnu sulu līdz biezeņa konsistencei.
  4. kad lasis gatavs to griež plāni un pārējās sastāvdaļas kārto uz šķīvja pārslaca ar olīveļļu un sāli, pipariem.
  5. Dekorē ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi