Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Bietēs sārtināts lasis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.2 lasis
  • 0.3 rīvēta biete
  • 0.1 sāls
  • 0.1 brūnais cukurs
  • 0.02 kaperi
  • 0.05 rupmaize plāni griesta
  • 0.005 zaļumi dekoram
  • 0.05 skābais krējums
  • 0.1 batāte(saldais kartupelis)
  • 0.2 apelsīnu sula
  • Sāls pipari pēc garšas
  • Olīveļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Laša fileju pārklāj ar rīvētu biešu, sāls un cukura maisījumu. ļauj iesālīties 5 stundas.
  2. Rupmaizi sagriež plāni.
  3. Saldo kartupeli cep krāsnī līzd gatavs un tad blenderī sablenderē ar apelsīnu sulu līdz biezeņa konsistencei.
  4. kad lasis gatavs to griež plāni un pārējās sastāvdaļas kārto uz šķīvja pārslaca ar olīveļļu un sāli, pipariem.
  5. Dekorē ar zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas