Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
6
Jaunākie Vecākie
M
Malahīts
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte tīri neko, kādu reizi vakariņās/pusdienās var apēst. Galvenais smalki sagriezt kāpostu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Eriks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
PFFF.... Ka vidusllaiku repceti nesauktu,bet garsho gan labi vismaz tiem kuriem garsho malta gala!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
janis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
gaļu ēda ļoti reti, sāls un pipari bija dārgi, zemnieki bija trūcīgi, par olām nezinu, bet 0,5 kg gaļas priekš viduslaiku zemnieka ir daaaaudz. zemnieks šo nevarēja atļauties
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sāra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jā,es jums piekrītu šobrīd par to mācos, un viņi ēda ļoti reti, šī recepte ir ļoti garām viduslaiku receptēm :-)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
misha
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
piekritu , jo taja laika galveno lomu speleja labiba un lopi maksaja loti dargi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
6
600
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sorry, viduslaiku zemnieks gaļu ēda ļoti, ļoti, ļoti reti! No kurienes šī recepte?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes