Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Viduslaiku zemnieka ediens

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa-500g
  • Olas-3-4gb
  • Kāposts-300-350gr
  • Sīpoli-2gb
  • Sāls,pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ieliek sakarseta panna ar ellu malto galu,apcep min.5,tad pieliek sagrieztu kapostu un cep visu kopa maisot,kamer gala gatava.
  2. Pievieno sipolus.
  3. Olas sakul un lej pa virsu,samaisa visu kopa lidz olas gatavas,pievieno garsvielas.
  4. Gatavs.
  5. Var pasniegt ar majonezi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas