Pikantā vista zemesriekstu mērcē

Sastāvdaļas

  • Apjoms-4 porcijas
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 zaļās paprikas pāksts
  • 1 kg vistas gaļas
  • 150 g riekstu sviesta
  • 500 ml vistas buljons
  • 1 tējk. kurkumas
  • 1 tējk. koriandra
  • 1 tējk. ķimeņu
  • 1 tējk. (nepilna) čilli pipari
  • Sāls un svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

80 min.
  1. Cepeškrāsni liek karsēt uz 180-200 grādiem.
  2. Tikmēr pannā sakarsē nedaudz eļļu un apcep sakapāto sīpolu,smalki sakapāto ķiploku un sīki sagriezto papriku. Pēc apcepšanas dārzeņus izņem no pannas.
  3. Pannā sakarsē vēl mazliet eļļas un apcep vistas gabaliņus zeltaini brūnus. Pievieno ceptos dārzeņus.
  4. Nelielā katliņā samaisa riekstu sviestu, vistas buljonu, kurkumu, koriandru, romiešu ķimenes, čilli piparus, sāli un piparus un karsē, līdz viss labi sajaucies - apmēram 5 minūtes. Vistu liek karstumizturīgā traukā un pārlej ar mērci. Cep aptuveni 30 minūtes, līdz gaļa mīksta. Pasniedz ar kartupeļiem, rīsiem vai citu, pēc savas izvēles.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi