-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Liellopa gaļa ar rozmarīnu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
6 šķēle/s liellopa gaļas
-
125 ml sausā baltā vīna
-
Sviests, eļļa
-
Rozmarīnu un raudenes (oregano)
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Liellopa šķēles nedaudz pasit ar āmuriņu, apkaisa ar sāli un pipariem, tad katru gabaliņu izvārta miltos.
-
Sakarsē pannu, uzliek eļļu + sviestu, uzliek gaļinu, pārkaisa visu ar sīki sasmalcinātu rozmarīnu un raudenēm. Apcep no abām pusēm.
-
Tad beigās pievieno vīnu un sautē 10-15 min.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs