Liellopa gaļa ar rozmarīnu

Liellopa gaļa ar rozmarīnu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 6 šķēle/s liellopa gaļas
  • 125 ml sausā baltā vīna
  • Sviests, eļļa
  • Rozmarīnu un raudenes (oregano)
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Liellopa šķēles nedaudz pasit ar āmuriņu, apkaisa ar sāli un pipariem, tad katru gabaliņu izvārta miltos.
  2. Sakarsē pannu, uzliek eļļu + sviestu, uzliek gaļinu, pārkaisa visu ar sīki sasmalcinātu rozmarīnu un raudenēm. Apcep no abām pusēm.
  3. Tad beigās pievieno vīnu un sautē 10-15 min.

    Lai labi garšo!
    Tad beigās pievieno vīnu un sautē 10-15 min.

Lai labi gar...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi