Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Citronu krēms ar aveņu mērci

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Krēmam
  • 4 olu dzeltenumi
  • 150 g cukura
  • 4 plāksnītes želatīna
  • Citrons
  • 250 ml salda krējuma
  • Mēŗcei
  • Avenes200g
  • 50 g cukura
  • Pāris ēdamkarotes saldā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru karsta ūdens peldē, kamer masa kļūst krēmveidīga.
  2. želatīnu iemērc auksta ūdenī, izšķīdina un pievieno siltai olu masai, maisot atdzesē.
  3. saldo krējumu saputo, citroniem norīvē miziņu un izspiez sulu. Putukrējumu un citronu sulu iecilā olu masā. krēmu liek aukstuma, lai sarec.
  4. Avenes ar cukuru savāra, līdz ogas ir izšķīdušas, tad izkāš caur sietiņu. Masu atdzesē, klāt piejauc saldo krējumu.
  5. Uz šķīvja uzlej mērcīti un vidū ieliek krēmu, rotā ar citronu šķēlīti un avenēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA