Sākums > Receptes > Deserti

Grieķijas ziemassvētku gardums - melomakarona (medusmakaroni)

2007. gada 20. decembris
Foto: Agnese Stafecka
Pagatavošana
40 min
1. Krāsni uzkarsējam līdz 190 grādiem.
2. Sakuļam eļļu līdz tā balta.
3. Pievienojam cukuru.
4. Pievienojam alu, brendiju, pienu, apelsīnu sulu un miziņu.
5. Pievienojam pa drusciņai miltus līdz mīkla ir mīksta un viendabīga.
6. Veidojam cepumus „medusmakaronus” nedaudz iegarenā formā.
7. Cepam 20-30 minūtes.
8. Cukuru, medu un ūdeni sīrupā savārām 3 minūtēs.
9. 4 „medusmakaronus” ieliekam katliņā/pannā ar sīrupu un vārām 5 minūtes.
10. Ņemam ārā un apkaisām ar valriekstiem, cukuru un kanēli.
11. Lai labi garšo!!
Uz augšu