Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Grieķijas ziemassvētku gardums - melomakarona (medusmakaroni)

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • Glāze olīveļļas
  • ½ glāze cukura
  • ½ glāze alus
  • ½ glāze apelsīnu sulas
  • ½ glāze piena
  • Apelsīna miziņa
  • ¼ glāzes brendija
  • Tējkarote cepamā pulvera
  • Sīrupam
  • Glāze cukura
  • ½ glāze medus
  • ½ glāze ūdens
  • Kapāti valrieksti, cukurs, kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Krāsni uzkarsējam līdz 190 grādiem.
  2. Sakuļam eļļu līdz tā balta.
  3. Pievienojam cukuru.
  4. Pievienojam alu, brendiju, pienu, apelsīnu sulu un miziņu.
  5. Pievienojam pa drusciņai miltus līdz mīkla ir mīksta un viendabīga.
  6. Veidojam cepumus „medusmakaronus” nedaudz iegarenā formā.
  7. Cepam 20-30 minūtes.
  8. Cukuru, medu un ūdeni sīrupā savārām 3 minūtēs.
  9. 4 „medusmakaronus” ieliekam katliņā/pannā ar sīrupu un vārām 5 minūtes.
  10. Ņemam ārā un apkaisām ar valriekstiem, cukuru un kanēli.
  11. Lai labi garšo!!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas