Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Spaģetī dāņu gaumē

2007. gada 23. decembris
Foto: Anita Gabrusāne
Pagatavošana
25 min
1. Vārošā ūdenī liek spagetī makaronus, vāra līdz tie mīksti.
2. Šķiņķi sagriež kubiņos.
3. Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
4. Olu sakuļ.
5. Kad makaroni gatavi, tiem nolej ūdeni un maisot pielej saldo krējumu, tad pievieno žāvēto gaļu, olu un sarīvēto sieru - kārtīgi samaisa un noņem no uguns.
6. Sāli, piparus pievieno pēc garšas.
7. Ļauj visām sastāvdaļāv ievilkties.
8. Gards un ātri pagatavojams ēdiens:)
9. P.S. Šķiņki var arī apcept pirms tam, ja garšu sīpoli, tad arī tos var apcept un pievienot, tad ēdiens ir pikantāks un,cik esmu novērojusi vairāk garšo stiprā dzimuma pārstāvjiem ;)
Uz augšu