Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ātrā baltmaize

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • ½ paciņas rauga
  • 1 ½ glāzes vārīta ūdens
  • 1 /3 glāzes eļļas
  • Apmēram 900 grami miltu
  • ½ tējkarote sāls
  • 3 tējkarotes cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Raugu un 1 tējkaroti miltu izšķīdina ½ glāzē ūdens. Uzraudzē siltumā ( apm. 30 min.).
  2. Šo uzrūgušo masu lej lielā bļodā, pievieno eļļu, 1 glāzi ūdens, sāli, cukuru , un ber miltus pakāpeniski, mīcot mīklu, kamēr tā atdalās no rokām un no bļodas ( apm. 5 min.).
  3. Veido mazus, ābola lieluma kukulīšus, liek uz ietaukotas plāts, ar nazi iegriež vairākas paralēlas līnijas un nedaudz uzraudzē (apm. 10 min.)
  4. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep tieši 10 minūtes.
  5. Izcepto maizi liek uz koka dēļa, apsedz ar dvieli.
  6. Ēdama pēc 30 minūtēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA