Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Aļņa gaļas bifšteks ( 4 personām)

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Aļņa (brieža) gaļas mīkstums 800 g
  • Svaigs cūkas speķis 200 g
  • Kūpināts speķis 100 g
  • Sīpoli - 1 gab
  • Ķiploki 2 daiviņas
  • Malti melnie pipari - 1 tējkarote
  • Sāls - pēc garšas
  • Biezs saldais krējums - 100 g
  • Eļļa - cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolu sasmalcina, apcep, ķiploka daiviņas saspiež.
  2. Gaļu un speķi samaļ kopā ar sīpolu un ķiploka daiviņām 1 reizi.
  3. Maltajai gaļai pievieno saldo krējumu, sāli, piparus, visu kārtīgi samīca. Ievieto saldētavā uz ½ stundu.
  4. Gaļas masu sadala 8 vienādās daļās (pa 2 uz personu), veido gaļas bumbiņas.
  5. Ieeļļo cepešpannu, uz tās izkārto gaļas bumbiņas.
  6. Kūpināto speķi sagriež 16 vienādās, plānās sloksnītēs, tās uzliek gaļas bumbiņai vienu otrai krusteniski, viegli piespiež klāt.
  7. Cep karstā cepeškrāsnī apmēram ½ stundu, kamēr gaļā kļūst brūna. Nepiededzināt!
  8. Pasniedz ar krāsnī ceptiem kartupeļiem, sautētiem kāpostiem un meža sēņu mērci
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA