Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Kēkss pie kafijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 glāze kviešu milti
  • 2 tējkarotes cepamais pulveris
  • 150 g margarīns
  • 150 g cukurs
  • 3 olas
  • 1 ēdamkarote malta kafija
  • 1 ēdamkarote kakao pulveris
  • 1.5 tējkarotes maltas krustnagliņas
  • 1 tējkarote malts kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Margarīnu izkausē un nedaudz atdzesē , sakuļ ar cukuru. Nepārtraucot kulšanu, pa vienai pievieno olas. Iemaisa izsijātus miltus, kuriem iepriekš pievienots cepamais pulveris. Samīca mīklu un sadala divās daļās.
  2. Kafiju apliet ar verdošu ūdeni un atstāt uz 30 minūtēm. Vienai daļai mīklas piebērt krustnagliņas, kanēli, pievieno kafiju un samaisa. Formu ieziest ar margarīnu, liek „gaišo” mīklas daļu, tad „tumšo”. Virspusi apber ar kafijas graudiņiem.
  3. Cept 40 minūtes 200°C.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA