Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ātrā ābolkūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g margarīns cepšanai
  • 2 glāzes milti
  • 1 glāze skāba krējums
  • Sāls
  • Āboli
  • Cukurs
  • Kanēlis
  • 1 ola
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Margarīnu sarīvē skaidiņās, pievieno 2 glāzes miltus, 1 glāzi skāba krējuma un nedaudz sāls. Sastrādā viendabīgu mīklu un saveļ to lodē, kuru pārdala 2 daļās. Kad mīkla pusstundu paturēta ledusskapī, katru daļu plāni izrullē.
  2. Vienu rullējumu uzliek uz cepešplāts. Tam virsū uzber smalki sagrieztus ābolus, kas sajukti ar cukuru un kanēli. Kad pildījums uzklāts, to uzmanīgi pārsedz ar otru rullējumu.
  3. Abu rullējumu maliņas saspiež cieši kopā. Tad visu pārsmērē ar sakultu olu un cep 250°C temperatūrā līdz garoziņa kļūst zeltaini brūna.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezo kabaču pankūku kārtojums

Biezo kabaču pankūku kārtojums

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA