Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Krāsnī ceptas kotletes ar kartupeļiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vidēji lielai padziļai pannai
  • 5 -6 palieli kartupeļi
  • ½ kg maltās liellopu) gaļas
  • 1 liels sīpols
  • 3 šķēles sakaltušas baltmaizes
  • Nedaudz pētersīļu
  • 1 liels mīksts tomāts
  • Sāls, pipari, raudene (origano)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. kartupeļus nomizo un sagriež palielos stieņos (labāk, ja kartupeļi mazi - tos sadala 4 daļās vai pat tikai uz pusi)
  2. sagatavo kotlešu masu - samīca malto gaļu ar izmērcētu maizi, sarīvētu sīpolu, rupji sarīvētu vai sīkos gabaliņos sagrieztu tomātu, sakapātiem pētersīļiem, raudeni, sāli un pipariem - var pievienot arī nedaudz eļļas
  3. veido vidēji lielas kotletītes - bumbiņas un kārto simetriski uz pannas, starp tām ieliekot katrupeļus, kas sajaukti ar sāli, origano un pipariem
  4. visu pārlej ar olīveļļu, un pannas vienaa malā pielej apmēram ½ tasi ūdens
  5. cep 180-200 grādos apmēram stundu, ja redz, ka kartupeļiem un kotletēm ir garoziņa, izņem pannu un tos apgriež ar dakšiņu, lai apceptos otra puse.
  6. kad ēdiens gatavs, to var pārliet ar citronu sulu.
  7. pasniedz ar salātiem (kāpostu-burkānu, lapu salātu vai tomātu-gurķu) un dzadziki
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA