Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Brūnais gaļas sautējums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g gaļas
  • 1 liels sīpols
  • 2 -3 ēdamk. sviesta vai margarīna
  • 1 kg sarkanu kartupeļusāls, pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež gaļu kubiciņos. Notīra un sagriež sīpolu. Cep vispirms sīpolu nedaudz sviestā, liek katlā.
  2. Apbrūnina gaļas gabaliņus, neliek uzreiz daudz gaļas pannā, jo tad ir grūtāk dabūt pareizo brūnumu. Pievieno ūdeni tik daudz, lai nosedz gaļu, vāra uz lēnas uguns 30-40 minūtes vai līdz gaļa ir pietiekami mīksta.
  3. Nomizo kartupeļus un sagriež kubiciņos, apbrūnina sviestā, pirms ieliek tos sautējumā. Gaļai jābūt gandrīz gatavai, pirms pievieno kartupeļus. Uzvara sautējumu, bet tas nedrīkst būt putrā.
  4. Pievieno sāli un piparus, pasniedz ar zaļajiem salātiem.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas