Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Brūnais gaļas sautējums

2005. gada 4. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Sagriež gaļu kubiciņos. Notīra un sagriež sīpolu. Cep vispirms sīpolu nedaudz sviestā, liek katlā.
2. Apbrūnina gaļas gabaliņus, neliek uzreiz daudz gaļas pannā, jo tad ir grūtāk dabūt pareizo brūnumu. Pievieno ūdeni tik daudz, lai nosedz gaļu, vāra uz lēnas uguns 30-40 minūtes vai līdz gaļa ir pietiekami mīksta.
3. Nomizo kartupeļus un sagriež kubiciņos, apbrūnina sviestā, pirms ieliek tos sautējumā. Gaļai jābūt gandrīz gatavai, pirms pievieno kartupeļus. Uzvara sautējumu, bet tas nedrīkst būt putrā.
4. Pievieno sāli un piparus, pasniedz ar zaļajiem salātiem.
Uz augšu