Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gaišais gaļas sautējums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 750 g sālītas aitas gaļas
  • 1 kg kartupeļu
  • 1 kāposts
  • 2 lieli burkāni
  • 1 maza selerijas sakne
  • 1 mazs puravs
  • 6 -7 dl ūdens
  • Pipari, sālspētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Aplej gaļu ar ūdeni un patur uz nakti vai ilgāk. Sagriež gaļu kubiciņos un liek vārīties aukstā ūdenī bez vāka, nosmeļot putas.Kad uzvarās, uzliek vāku un vāra uz lēnas uguns apmēram 45 minūtes.
  2. Nomizo kartupeļus un saknes. Sagriež visu mazos kubiciņos. Ieliek kartupeļus un saknes katlā un vāra, līdz tie mīksti, apmaisot. Dārzeņi nedrīkst izjukt. Notīra un nomazgā puravu. Sagriež to centimetru garos gabaliņos un ļauj tiem vārīties kopā pēdējās 10 minūtes.
  3. Pēc garšas pievieno piparus un sāli, pētersīļus pievieno servējot.
  4. Pasniedz ar maizi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas