Gaišais gaļas sautējums

Sastāvdaļas

  • 750 g sālītas aitas gaļas
  • 1 kg kartupeļu
  • 1 kāposts
  • 2 lieli burkāni
  • 1 maza selerijas sakne
  • 1 mazs puravs
  • 6 -7 dl ūdens
  • Pipari, sālspētersīļi

Pagatavošana

1 min.
  1. Aplej gaļu ar ūdeni un patur uz nakti vai ilgāk. Sagriež gaļu kubiciņos un liek vārīties aukstā ūdenī bez vāka, nosmeļot putas.Kad uzvarās, uzliek vāku un vāra uz lēnas uguns apmēram 45 minūtes.
  2. Nomizo kartupeļus un saknes. Sagriež visu mazos kubiciņos. Ieliek kartupeļus un saknes katlā un vāra, līdz tie mīksti, apmaisot. Dārzeņi nedrīkst izjukt. Notīra un nomazgā puravu. Sagriež to centimetru garos gabaliņos un ļauj tiem vārīties kopā pēdējās 10 minūtes.
  3. Pēc garšas pievieno piparus un sāli, pētersīļus pievieno servējot.
  4. Pasniedz ar maizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi