Sagrieztus kartupeļus kopā ar garšvielām izsautē pusmīkstus.Kartupeļus novāra un sagriež ripiņas. Gaļu kopā ar speķi izmaļ gaļas ma''sīnā pievieno nedaudz buljona. Visu liek kārtām veidnē, pārlej ar sakultu molu, piena,sāls miltu, mais;ijumu, pārliek ar sviesta piciņām un cep gatavu, pasniedz ar tomātu mērci
Sastāvdaļas
500 gr kāpostu
200 gr burkānu
300 gr kartupeļu
200 gr zupas gaļas
200 speķa
Sīpols
2 olas
1 glāze piena
1 -2 ēdamkarotes miltu
Šals
-->
Pagatavošana
1 min.1 min.
Sagrieztus kartupeļus kopā ar garšvielām izsautē pusmīkstus.Kartupeļus novāra un sagriež ripiņas. Gaļu kopā ar speķi izmaļ gaļas ma''sīnā pievieno nedaudz buljona. Visu liek kārtām veidnē, pārlej ar sakultu molu, piena,sāls miltu, mais;ijumu, pārliek ar sviesta piciņām un cep gatavu, pasniedz ar tomātu mērci
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri