Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ķīniešu gaļa ar papriku

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g mīkstas gaļas
  • 1 -2 ēdamk. sviesta
  • Mercei: 3-4 ananāsa riņķi (1 bundžiņa)
  • 1 ābols vai bumbieris
  • 1 maza, sarkana paprika
  • 1 maza, zaļa paprika
  • 4 ēdamk. ananāsa sulas
  • 1 ¼ dl vistas buljona
  • 1 ēdamk. sojas mērces
  • 1 ēdamk. cukura
  • 2 ēdamk. ābolu etiķa
  • 2 tējkarotes kukurūzas
  • 1 ēdamk. šerijamežrozīšu vai vīģu vīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež gaļu gabaliņos. Liek gabaliņus katlā ar apbrūninātu sviestu vai margarīnu. Apbrūnina gabaliņus tik stipri, cik vēlas.
  2. Sagriež ananāsu gabaliņos, nomizo ābolu vai bumbieri un sagriež mazos gabaliņos. Iztīra papriku no sēklām un sagriež gabaliņos. Saliek augļus un dārzeņus katlā, pievieno ananāsa sulu, lielāko daļu buljona, sojas mērci, cukuru un etiķi. Vara, līdz uzvarās, pavāra vēl mazliet, kamēr paprika ir mīksta. Pievieno kukurūzu un atlikušo buljonu, uzvāra. Pievieno vīnu un nogaršo. Pievieno saceptos gaļas gabaliņus mērcei.
  3. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas