Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ķīniešu gaļa ar papriku

2005. gada 14. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
40 min
1. Sagriež gaļu gabaliņos. Liek gabaliņus katlā ar apbrūninātu sviestu vai margarīnu. Apbrūnina gabaliņus tik stipri, cik vēlas.
2. Sagriež ananāsu gabaliņos, nomizo ābolu vai bumbieri un sagriež mazos gabaliņos. Iztīra papriku no sēklām un sagriež gabaliņos. Saliek augļus un dārzeņus katlā, pievieno ananāsa sulu, lielāko daļu buljona, sojas mērci, cukuru un etiķi. Vara, līdz uzvarās, pavāra vēl mazliet, kamēr paprika ir mīksta. Pievieno kukurūzu un atlikušo buljonu, uzvāra. Pievieno vīnu un nogaršo. Pievieno saceptos gaļas gabaliņus mērcei.
3. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.
Uz augšu