Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Rīsu āboli

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gr. rīsu
  • 5 āboli
  • 100 gr cukura
  • 250 gr. krējuma
  • 2 tējkarotes kaņēļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. rīsus novāra pusmīkstus. Nomizo ābolus, izņem serdes, sagriež nelielās daiviņas.
  2. Ābolus sajauc ar cukuru, pieber rīsiem un vāra līdz rīsi un āboli ir gatavi.
  3. Pilda deserta traukos un ļauj atdzist.Pasniedz ar kanēli, putukrējumu kas kuram garšo.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA