Vistas fileja tomētu, paprikas glazūrā

Sastāvdaļas

  • 1 vai 2 vistas filejas,var vairāk, bet daudz pārējo sastāvdaļu daudzums jāpalielina
  • 2 vai 3 tomāti
  • Paprika (vislabāk zaļa, dzeltena vai orandza, lai krāsu gamma ir jautrāka
  • Pētersīļu lapas
  • Rīsi

Pagatavošana

60 min.
  1. Vistas fileju sagriežam kubiciņos un apcepjam olīvu eļļā. Drusku pieberam klāt garšvielu vistas ēdieniem un protams sāli. Kad vistas gabaliņi jau taisās gatavi pieliekam tiem klāt uz pannas kubiciņos sagrieztu papriku. Ļaujam, lai paprika drusku paliek mīkstāka, tad pieliekam klāt sagreiztus tomātus un sasmalcinātas pētersīļu lapas. Vislabāk vēl pasautējam kādas 5 minūtes, lai izveidojas mērce.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi