Vistas kroketes ar riekstiem

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes vārītas maltas vistas gaļas
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • ¼ glāzes miltu
  • 1 sīpols
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 glāze piena
  • 1 glāze sadrupinātas baltmaizes
  • Muskatrieksts
  • Sāls
  • Panēšanai
  • ½ glāzes miltu
  • 1 ola
  • 1 glāze rīvmaizes
  • Eļļa
  • 1 kārba kausētā siera

Pagatavošana

60 min.
  1. Sviestā apcep sasmalcinatu sīpolu,
  2. pievieno miltus, pakāpeniski pievieno pienu, maisot vāra biezu mērci, pieliek sāli, pierīvē muskatriekstu. Atdzesētā masā iemaisa baltmaizes drupatas, olas dzeltenumu, malto gaļu, labi izmaisa, atdzesē.
  3. No masas veido lodītes, apviļā miltos, sakultā olā un rīvmaizē. Sakarsētā dziļā tauku peldē pakāpeniski liek kroketes un cep gaiši brūnas, izņem ar putu karoti, sietā notecina. Pasniedzot kroketēm pārlej uzsildītu sieru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi