Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas kroketes ar riekstiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes vārītas maltas vistas gaļas
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • ¼ glāzes miltu
  • 1 sīpols
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 glāze piena
  • 1 glāze sadrupinātas baltmaizes
  • Muskatrieksts
  • Sāls
  • Panēšanai
  • ½ glāzes miltu
  • 1 ola
  • 1 glāze rīvmaizes
  • Eļļa
  • 1 kārba kausētā siera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sviestā apcep sasmalcinatu sīpolu,
  2. pievieno miltus, pakāpeniski pievieno pienu, maisot vāra biezu mērci, pieliek sāli, pierīvē muskatriekstu. Atdzesētā masā iemaisa baltmaizes drupatas, olas dzeltenumu, malto gaļu, labi izmaisa, atdzesē.
  3. No masas veido lodītes, apviļā miltos, sakultā olā un rīvmaizē. Sakarsētā dziļā tauku peldē pakāpeniski liek kroketes un cep gaiši brūnas, izņem ar putu karoti, sietā notecina. Pasniedzot kroketēm pārlej uzsildītu sieru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas