Olas skotu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 /4 lauku desas vai desas ar zaļumiem
  • 1 tējkarote kaltētas sasmalcinātas salvijas
  • 1 /2 tējkarotes sasmalcināta kaltēta timiāna
  • 1 /4 tējkarotes kajēnas piparu
  • 4 lielas cieti vārītas olas
  • 1 /2 krūze miltu
  • 2 jēlas viegli sakultas olas
  • 1 krūze svaigas rīvmaizes augu eļļa olu cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Lielā bļodā sajauc desu, salviju, timiānu, kajēnas piparus un iegūto masu sadali četrās vienādās daļās. Katru daļu izlīdzini plānā slānī. Pievieno katru cieti vārītu olu vienā no desu slāņiem. Ar desu klātās olas apviļā miltos, iegremdē sakultajās olās un maigi apviļā rīvmaizē. Frī kastrolī ielej nedaudz virs 5 centimetriem eļļas un uzkarsē to. Fritē pa divām olām vienlaicīgi, pēc tam tās ar caurumotu karoti novietojot uz papīra dvieļa.
  2. No minētā produktu daudzuma sanāk četras olas skotu gaumē.

Komentāri

ina fominova 2009. gada 27. septembris 22:39
Nu desas vietaa var njemt arii malto galju.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi