Tomātu stilbiņi

Sastāvdaļas

  • 6 vistas stilbiņi
  • 3 vidēja lieluma tomati
  • 2 ēdamkatotes olīveļļas
  • 1 šķipsniņa majerāna
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 ēdamkarote svaigu garšvielu (piem. bazilija)
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • Sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

45 min.
  1. Tomātus applaucē karstā ūdenī un tiem noņem mizu. Tomātus un sīpolu sagriež un sajauc kopā ar olīveļļu, ķiploku un pārējām garšvielām, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
  2. Vistas stilbiņus nomazgā un uz 3 stundām iemērs sagatavotajā mērcē.
  3. Uz pannas izkausē sviestu un olīveļļu un stilbiņus apcep no visām pusēm. Tad pielej mērci un sautē 30 minūtes.
  4. Pasniedzot stilbiņus izliek uz šķīvja un pārkaisa ar svaigām garšvielām.
  5. Pasniedz ar irdeniem rīsiem vai grauzdētām maizītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi