Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja sēņu, tomātu un siera kažokā

2007. gada 30. novembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Vistas filejas pārgriež uz pusēm, viegli izklapē ar gaļas āmurīti. Apaisa ar sāli un pipariem.
2. Viegli no abām pusēm apcep sakarsētās taukvielās, līdz ieūst vieglu brūnumu.
3. Sagriež sēnes ar sīpoliem un cep, līdz izdalījies liekais šķidrums no sēnēm.
4. Pa to laiku sagriež škēlēs tomātus, sarīvē sieru un sajauc ar nelielu daudzumu majonēzes.
5. Apceptās vistas filejas liek uz cepamās plāts, kas paredzēta cepeškrānij, virsū liek sēņu kārtu, tad tomātus un kā pēdējo siera masu.
6. Cep uzsildītā krāsnī, 200 grādos apmēram 15 minūtes.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu