Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
9
Jaunākie Vecākie
S
Santa Strautmane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tieši tas , kas vajadzīgs nepieredzējušam pavāram :D
Paldies ! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
H
Haralds Pedraudzis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kādā temperatūrā? lai majonēze nepiedeg..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
C
Chipsim
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kas tur ko jāraksta - tie ir tikai jāuzvāra, kartupeļus tik daudz kad ir jau gandrīz mīksti, vārot pārbauda iesprauzot ar dakšu, un ja lec nost tad ņem katlu nost no uguns, nokāš un kārto cepamtraukā pēc receptes un rīsus droši vien tāpat ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
M
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai var šo marinādi izmantot arī vistas filejai?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
viss ir saprotams tik iesledz logiku.tu ko Jolant risus izdomaji cept?lai veicas... looti jauka recepte, tulit pat eju gatavot!
paldies
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
KIKA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kad cep vistu cepeškrāsnī eļļa ir jālej klāt?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Diāna Lokmane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Normundam paldies :)

Par citroniem: parasti, marinējot gaļu šādā veidā, citronus nemizo, es arī tos nemizoju, bet jāņem vērā, ka miziņai ir rūgtena garša, tāpēc, ja ir bažas, ka tas varētu nepatikt, var arī nomizot.

Par rīsiem un kartupeļiem. Tās ir tikai piedevas un receptē neietilpst, tikai draudzīgs ieteikums:) Ja pasniedz ar rīsiem - rīsus novāra atsevišķi un pasniedz ar vistu. Ja pasniedz ar kartupeļiem, kas cepti kopā ar vistu, tie pirms tam nav jānovāra. Ar kartupeļiem jābūt uzmanīgiem, jo to cepšanas ilgums atkarīgs no šķirnes un un var gadīties, ka tie neizcepas kopā ar vistu. Kartupeļus jāsagriež biezās šķēlēs, mazākus uz pusēm.
Piedevas pagatavo katrs pēc savas gaumes un, protams, ne mazāk labi vistiņa garšos ar makaroniem, griķiem, salātiem, vai kartupeļiem, kas vārīti vai cepti atsevišķi.
Lai labi garšo!:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
C
Chipsis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jaa, buutu labi, ja uzrakstiiti par tiem riisiem un kartupeliem !
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
N
Normunds Grislis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lieliska vistinja sanak,esmu provejis daudz receptes bet shi ir viss idealaka.Iesaku visiem.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes