Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepeškrāsnī cepta vista, laima citronu un majonēzes marinādē

2007. gada 29. novembris
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
60 min
1. Visu ieliek traukā. Sagriež laima citroniņus, ar tiem ierīvē vistas gaļu.
2. Citronus sakārto traukā pamīšus ar visas gaļu. Iespiež ķiploku.
3. Pārlej ar majonēzi. Pieliek garšvielas, visu samaisa kopā rūpīgi un noteikti ar roku.
4. Liek ledusskapī uz laiku pēc izvēles (no džām minūtēm līdz 12 stundām).
5. Iemarinēto vistu liek ugunsizturīgā traukā cepeškrāsnī un cep kamēr gatava.
6. Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļiem, kas cepti kopā ar šo vistu, saliekot tos apkārt.
7. Labu apetīti!
Uz augšu