Cieti vārītas olas ar rokfora siera un lociņu mērci

4 1

Sastāvdaļas

  • 6 lielas cieti vārītas olas
  • 1 /2 krūzes sasmalcināta Rokforas siera
  • 1 tējkarote svaigas citrona sulas
  • 1 /3 krūzes jogurta bez piedevām
  • 3 smalki sasmalcināti sīpoli ar lokiem Piedevās kartupeļu čipsi vai grauzdiņi

Pagatavošana

1 min.
  1. Virtuves kombainā vai arī blenderī izveido masu no olām, rokforas siera, citronu sulas, jogurta, sāls un pipariem pēc garšas. Pārliec masu bļodā un piejauc sīpolus. Pasniedz mērci ar čipsiem vai grauzdiņiem. No minētā produktu daudzuma var pagatavot 2 krūzes mērces.

Komentāri

Mārtiņs T. 2010. gada 27. oktobris 00:45
a var samalt visu izņemot pašas olas,un sapildīt to visu olu pusītēs??? jāpamēģina no rīta būs.. :)
ja nebūs gardi-būšu kritis kaunā ģimenes priekšā.. :D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis